menu

Wij stellen ons graag even voor!

Wij, Rick en Diana Jansen, mogen ons al 24 jaar trotse eigenaren noemen van Smeepoort Menswear. Persoonlijke benadering, sfeer, klantvriendelijkheid, prijs-kwaliteitverhouding en service staat bij ons hoog in het vaandel.

Wij laten het verschil zien tussen de stenen winkel en online.

Kortom al 24 jaar een begrip in Harderwijk!

De koffie staat altijd klaar!

Wij stellen ons graag even voor!

In maart 2000 openden wij, Rick en Diana Jansen, de deuren van onze kledingwinkel "Smeepoort Mannenmode" in de gelijknamige straat in Harderwijk. Onze kledingwinkel is uitgegroeid tot dé mannenmode zaak van Harderwijk met een grote klantenkring.

Sinds 18 maart 2014 zijn wij gevestigd in de Donkerstraat. Een nieuwe locatie een nieuwe uitdaging! Alles is gebleven zoals de klant van ons gewend is, o.a. de uitgebreide collectie, de kwaliteit, de service maar er is toch 1 kleine verandering. De naam...die is sinds 1 april 2014 Smeepoort Menswear!

Smeepoort Menswear richt zich op de dertigplusser die geeft om mode en houdt van comfort.

Bij ons kunt u terecht voor een causale jeans tot het business kostuum. U hebt altijd keuze uit een zeer gevarieerde collectie waarmee u oneindig kunt combineren.

Door de ruime sortering evenals de brede prijsopbouw is onze winkel voor iedere man toegankelijk.

Onze collectie is overzichtelijk ingedeeld op kleur. Met behulp van speciale winkelverlichting krijgt u een natuurgetrouw beeld van de verschillende kleurthema's.

Een man wil graag aangekleed worden en daarin hebben wij ons gespecialiseerd. Doordat wij alle werkzaamheden van inkoop tot verkoop voor eigen rekening nemen, kunnen wij optimaal inspelen op de wensen van onze vaste - trouwe - klanten. En staan wij 100% achter onze producten. En of u nou lang of klein van stuk bent dan wel slank of op zoek naar een "maatje meer", bij Smeepoort Menswear kunnen wij u kleden!

Wij hechten veel waarde aan persoonlijke benadering, service én kwaliteit. Dat zúlt u ervaren vanaf het moment dat u bij ons binnenkomt. Omdat wij het belangrijk vinden dat u zich werkelijk bij ons thuis voelt, stellen wij constant alles in het werk om een gemoedelijke en sfeervolle ambiance te creëren.

Wij laten het verschil zien tussen de stenen winkel en online!

Loop gerust eens bij ons binnen en laat u verrassen en inspireren door Smeepoort Menswear.

Graag tot ziens,

Rick en Diana Jansen

Vandaag geopend van
13:30 - 17:30
Klanten beoordelen ons met een
4.8
Laat je verrassen en inspireren door Smeepoort menswear!
privacy verklaring