menu

Service bij Smeepoort Menswear

Wij hechten veel waarde aan persoonlijke benadering, service én kwaliteit.
We vinden het belangrijk om een band op te bouwen met onze klanten.
Naast de persoonlijke benadering en een passend advies is er ook altijd
ruimte voor een kopje koffie en een gezellig praatje.
Omdat wij het belangrijk vinden dat u zich werkelijk bij ons thuis voelt, stellen wij constant alles in werk om een gemoedelijke en sfeervolle ambiance te creëren.

Bent u tevreden? Zeg het voort. Ontevreden? Vertel het ons.

Tips

U mag van ons het beste verwachten. Wij doen ons uiterste best om u in onze winkel prettig te laten winkelen. Toch kan het zo zijn dat wij dingen over het hoofd zien die u als klant belangrijk vindt.

Mocht u opmerkingen, suggesties of klachten hebben dan vragen wij u dat aan ons kenbaar te maken. Mede door uw hulp kunnen wij onze kwaliteit en service nog verder verbeteren.

Mail uw opmerkingen, suggesties of klachten alstublieft en u krijgt snel een reactie terug:
info@smeepoortmenswear.nl 

[tipoverzicht]

Let wel, dit zijn algemene verwijdering methodes. Smeepoort Menswear neemt geen enkele verantwoording voor eventuele schade veroorzaakt door het gebruik van deze vlekkenwijzer.

Gooi je kleding niet onmiddellijk weg als er een hardnekkig vlek op zit. Behandel de vlek zo snel mogelijk en het liefst dezelfde dag.

Punten sparen

Vaste klanten hebben bij ons een streepje voor.

Om dit te benadrukken werken we met een puntenspaarsysteem. Bij aankoop van iedere € 50,00 krijgt u één punt, dit geldt echter niet op de afgeprijsde artikelen. Bij 15 punten heeft u voor maar liefst € 25,00 korting gespaard.

Deze punten worden verrekend bij uw volgende aankoop.

Shop@home

Thuis in eigen vertrouwde omgeving shoppen. Vanaf uw stoel, bij u eigen thuis een passende outfit uitzoeken. Makkelijker kunnen wij het u niet maken!

Gezellig avondje thuis verwend worden door Smeepoort Menswear met een persoonlijk kleding advies op maat. Wij adviseren u op een leuke inspirerende manier voor een leuke nieuwe outfit voor het nieuwe mode seizoen.

Dit kan fijn zijn omdat u wat minder te been bent en niet in de gelegenheid bent bij ons de winkel te bezoeken. Maar het kan ook zeker zijn dat u een gezellige avond wil hebben met wat buren/vrienden bij elkaar.

Daarnaast bieden wij ook de service het reorganiseren van uw garderobe. Uw kledingkast opruimen en indelen met een kritische blik. Kunnen we aan de slag voor u?

Afspraak maken
Neem met ons telefonisch contact op. Wij zullen dan met u de persoonlijke wensen doorspreken en vragen worden doorgenomen. Wij zullen in overleg met u een afspraak maken voor een gezellige avond bij uw thuis.

Interesse?
Bel of app gerust voor meer informatie: (0341) - 41 22 31 

Personal shoppen

U kunt bij ons ook private-shoppen, ontspannen winkelen op afspraak. U reserveert een tijd, op deze manier bent u als klant alleen bij ons in de winkel. Leuk efficiënt winkelen en u krijgt een ware VIP behandeling. Hoe leuk is dat!

Zoekt u een mooie outfit voor een speciale gelegenheid, bruiloft, nieuwe job of gewoon een leuke aanvulling voor het nieuwe modeseizoen? Dan staat Smeepoort Menswear voor u klaar. Wij adviseren u op een leuke inspirerende manier welke outfit het beste bij u past voor elk moment.

Een goede outfit geeft zelfvertrouwen.

Afspraak maken
Neem met ons telefonisch contact op. Wij zullen dan met u de persoonlijke wensen doorspreken en vragen worden doorgenomen. Wij zullen in overleg met u een afspraak maken voor het private-shoppen.

Tevens hebben wij een haal en breng service, indien u graag onze winkel wil bezoeken en u zelf geen vervoer heeft.

Interesse?
Bel of app gerust voor meer informatie: (0341) - 41 22 31

Strijkservice

Wij nemen u graag werk uit handen. Iedereen heeft het op zijn manier druk, werk kinderen, het huishouden, hobby's en vakanties. Het liefst willen we alles tegelijk. Met het strijkgoed kunnen wij u ontzorgen. Dit kan ook als u zelf door omstandigheden niet meer zelf kunt strijken.

Smeepoort Menswear biedt u de oplossing!

Hieronder vindt u de algemene voorwaarden en de tarieven van strijkservice Smeepoort Menswear.

Prijslijst 
Lange broek2,25
Korte broek1,70
Overhemd korte mouw1,95
Overhemd lange mouw2,15
Polo shirt1,70
T-shirt korte mouw1,60
T-shirt lange mouw1,70
Trui1,95
Vest/Trui met capuchon2,20
Pyjama (jasje met broek)2,70
Dekbed overtrek 1 pers.2,90
Dekbed overtrek 2 pers.3,40
Hoeslaken 1 pers.2,45
Hoeslaken 2 pers.3,00
Laken 1 pers.2,45
Laken 2 pers.3,00
Kussensloop1,20
Schort1,45
Servet0,45
Tafellaken2,20
Theedoek0,65
Handdoek0,65
Zakdoek0,40
Halen/brengen5,00

Interesse?
Bel of app gerust voor meer informatie: (0341) - 41 22 31 

Bedrijfskleding

Smeepoort Menswear kan ook uw koor/bedrijfskleding verzorgen!
Representatieve kleding verschaft zelfvertrouwen. Uw medewerkers kunnen uw organisatie optimaal vertegenwoordigen als zij perfect zijn gekleed. Om de uitstraling van uw bedrijf te onderstrepen is kleding daarvoor hét aangewezen verlangstuk. Samen met u zorgen wij voor een perfect plaatje, ongeacht de grootte van uw bedrijf.

Wij hebben al met veel enthousiasme de volgende relaties mogen kleden:
- Atlas software
- Bij Lot eten&drinken
- DimS eten&drinken
- Het Christelijk Hierdens Mannenkoor
- Het Harderwijks Mannenkoor
- Interkerkelijk Mannenkoor Zeewolde
- Koperensemble "Gelre Brass"
- KWT group
- N-xt Fertillezers
- PGS b.v.
- Pitch&Putt - strand Horst
- Stutvoet optiek
- Toproc
- VVOG - Business-club - Bestuur - Zuiderzee Cup

Wilt u meer weten betreffende bedrijfskleding?

Interesse?
Bel of app gerust voor meer informatie: (0341) - 41 22 31 

“Zeer vriendelijke bediening en neemt ook de tijd als je wat wilt kopen”.
“Geweldige kleding, met geweldige kwaliteit voor een eerlijke prijs. Ik koop al mijn kleding hier”.
“Wederom vriendelijk en zeer persoonlijk bediend!”.
“Een prima herenkleding zaak, waar je graag weer terug komt voor een nieuwe outfit, hulde voor de eigenaren”.
“Top zaak!”.
“Perfecte service en ruime keuze uit verrassende mannenkleding. Echt een bezoekje waard.”.
“Goede keuze in kleding van kwaliteit. Goed advies gehad bij de aanschaf”.
“Bedankt Diana je hebt ons weer goed geholpen leuk geslaagd jullie hebben een mooie winkel ziet er altijd Top uit en je laat van alles zien zonder opdringerigheid tot een volgende keer.”.
“Prettige kleding winkel voor heren, vriendelijke eigenaren die zelf in de winkel staan en een eerlijke menig geven. Het is een herenkleding zaak waar je je welkom voelt en een mooi assortiment heeft. ”.
“Dankzij de goede adviezen van Diana ben ik gisteren weer geslaagd bij Smeepoort menswear…deze herenmode zaak heeft een zeer gevarieerd wisselend assortiment en de koffie ( cappuccino ) staat altijd klaar. Aanrader! Like”.
“Vriendelijk personeel. Vakkennis. Breed assortiment. Ook voor grotere maten”.
“Het kan niet beter!!”.
“Service van top tot de onderzoom van de pantalon, prima!”.
“Mooie winkel met vriendelijk en deskundig personeel”.
“Mooi assortiment en goed geholpen, mijn complimenten!”.
“Wat werden wij goed geholpen, ik stond er zelfs verbaasd van. Misschien ben ik niets gewent, maar dit was top. Dit is zeker een aanrader, loop gewoon eens binnen, u zult zich zelf ook verbazen over het advies, de mogelijkheden en de service. ”.
“Bedankt Diana je hebt ons weer goed geholpen leuk geslaagd jullie hebben een mooie winkel ziet er altijd Top uit en je laat van alles zien zonder opdringerigheid tot een volgende keer. ”.
Vandaag geopend van
09:30 - 17:30
Klanten beoordelen ons met een
4.8
Laat je verrassen en inspireren door Smeepoort menswear!
Baileys Alan red BB-Chum Bluefields Born With Appetite Burlington Cabano Club of Comfort Digel Falke Gabbiano Gant Gardeur Giordano Ledûb Marco Manzini Olymp Redpoint RJ Bodywear State of Art Tenson 6-Road Baileys Alan red BB-Chum Bluefields Born With Appetite Burlington Cabano Club of Comfort Digel Falke Gabbiano Gant Gardeur Giordano Ledûb Marco Manzini Olymp Redpoint RJ Bodywear State of Art Tenson 6-Road Baileys Alan red BB-Chum Bluefields Born With Appetite Burlington Cabano Club of Comfort Digel Falke Gabbiano Gant Gardeur Giordano Ledûb Marco Manzini Olymp Redpoint RJ Bodywear State of Art Tenson 6-Road
privacy verklaring